top of page
personenvervoer
Taxi4you

Personen- en business vervoer voor alle gelegenheden bij Taxi4you in Aalst

Personenvervoer in alle luxe en comfort

Taxi4you in Aalst biedt nationaal en internationaal personenvervoer aan voor zowel kleine als grote groepen, waarbij u wordt opgepikt op de locatie van uw voorkeur, zij het bij uw bedrijf of bij u thuis. Vervolgens brengen we u in onze comfortabele en luxueuze taxi(bus) naar uw bestemming.

 

Onze auto’s beschikken over voldoende ruimte zodat u er indien nodig gemakkelijk uw koffers in kwijt kunt. Onze shuttledienst zorgt ervoor dat u nooit problemen hebt met het vinden van parking. Ons groepsvervoer garandeert er tegelijk voor dat u samen met uw vriendengroep, familie, collega’s of zakenpartners op het evenement aankomt.

 

Ook wanneer u terug opgepikt moet worden om thuis te geraken, staan onze chauffeurs voor u klaar op het moment dat we met u hebben afgesproken. 

Wenst U een taxi met privé chauffeur ? " Geen probleem.

Taxi4 you zorgt ervoor.

IMG-20231025-WA0028.jpg
personenvervoer

Personenvervoer voor alle gelegenheden

Heeft u vervoer nodig naar een bepaald evenement en wilt u in alle stijl aankomen? Of wilt u op het evenement zelf iets kunnen drinken zonder u zorgen te moeten maken om een alcoholcontrole?

 

Ons groepsvervoer is de ideale oplossing voor een shuttledienst naar eender welk evenement. Of het nu een familiefeest, bedrijfsevenement of een andere gelegenheid is waar u in alle comfort en stijl wilt aankomen.

 

Taxi4you in Aalst biedt deze taxidiensten aan scherpe prijzen en houdt zich steeds aan de vooraf gemaakte afspraken. Zo weet u op voorhand perfect waar u aan toe bent. 

Groepsvervoer nodig om naar uw evenement te gaan? 

Reken op de shuttledienst van Taxi4you in Aalst. 

bottom of page