top of page
luchthavenvervoer
Taxi4you

Taxi4you in Aalst, uw partner voor luchthavenvervoer in binnen- en buitenland

Luchthavens in binnen- en buitenland

Moet u binnenkort op zakenreis of vertrekt u op vakantie? En heeft u geen zin om uw wagen op de luchthaven achter te laten? Taxi4you in Aalst biedt luchthavenvervoer aan naar verschillende luchthavens in het binnen- en buitenland.

 

Het maakt dus niet uit of u vertrekt vanuit Brussels Airport, Deurne, Oostende, Luik, Charleroi of zelfs buurlanden als Duitsland, Nederland en Frankrijk. Onze chauffeurs brengen u veilig en in alle comfort naar Eindhoven, Schiphol Amsterdam, Düsseldorf of Charles de Gaulle in Parijs. Ook wanneer u terug aankomt, is het mogelijk dat onze chauffeurs u oppikken om u thuis te brengen na een lange vlucht. Zo begint u uw reis zonder veel stress en reist u in alle comfort. Onze taxi’s beschikken over voldoende ruimte zodat u er ook makkelijk uw koffers in kwijt kunt indien nodig.

 

Wij beschikken over een vaste parkeerplaats op de luchthaven. Zo wordt u steeds vlakbij de ingang afgezet en opgehaald. Ideaal wanneer u met veel bagage reist of minder mobiel bent.

luchthavenvervoer
stipte service

Stipte service voor een reis zonder zorgen

Stiptheid is een sleutelwoord voor onze professionele chauffeurs. U hoeft nooit lang te wachten op uw taxi naar de luchthaven, want onze chauffeurs arriveren stipt op het uur dat u met hen hebt afgesproken. Op deze manier vermijdt u onnodige stress door te piekeren of u al dan niet uw vlucht zult halen. Wij zorgen ervoor dat u ruim op tijd op de luchthaven van afspraak aankomt waardoor u uw reis begint zonder zorgen. Ook wanneer u opgepikt moet worden op de luchthaven om u terug thuis te brengen of naar een hotel kunt u rekenen op onze chauffeurs. Deze houden uw vluchtschema zorgvuldig in de gaten zodat ze niet verrast worden door vertragingen of een onverwacht eerdere aankomst. 

asset 3.jpeg

Zoekt u vervoer om op de luchthaven te geraken? 

Reken op het luchthavenvervoer van Taxi4you in Aalst. 

bottom of page